Kalendarium

Vårens program 2020:

OBS! FULLBOKAT
Onsdag 18 mars kl 18.30 
Kattklubben: Den äldre katten

Hur ger man sin katt ett långt och friskt liv? Barbara Köchli, Kattstallets husveterinär berättar.

För dig som är medlem eller autogirogivare i Föreningen Kattstallet. Fri entré. Obs! Föranmälan till kattklubben@kattstallet.se. Caféet, butiken och loppisen håller öppet hela kvällen.

 

Söndag 29 mars kl 13-18: Caféspecial – Lakrits & Citrus

Två älskade smaker i skön förening. (Skulle du inte gilla varken lakrits eller citrus så har vi något till dig också ; )

 

Onsdag 15 april kl 18.30 
Kattklubben: Kattens personlighet

Varje katt har en unik personlighet. Vilken personlighet har din katt och vad betyder den för er relation? Careen True och Lotta Hell.

För dig som är medlem eller autogirogivare i Föreningen Kattstallet. Fri entré. Begränsat antal platser. Caféet, butiken och loppisen håller öppet hela kvällen.

 

Söndag 26 april kl 13-18: Caféspecial – Kafferep

Vi återupplivar ett berömt fenomen – kafferepet – och sju sorters kakor är bara början...


Onsdag 6 maj kl 18.30
Bakom kulisserna på Kattstallet

Varifrån kommer katterna? Vad är No Kill? Hur arbetar vi med socialisering av skygga och förvildade katter? Hur är det att vara volontär på Kattstallet? Hur går det till att köpa katt? Detta är några av frågorna som vi kommer att besvara och vi bjuder också på en guidad tur bakom kulisserna. Café, loppis och butik håller öppet hela kvällen.
Obs! Föranmälan till kattklubben@kattstallet.se

Söndag 31 maj kl 13-18: Caféspecial – Mors dag med tårtor och bakelser 

Vi uppmärksammar alla mammor, både tvåbenta och fyrbenta, med en oemotståndlig buffé av tårtor och bakelser för alla smaker.