Vad gör vi?

Avdelning

Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem. Sedan Kattstallet öppnade hösten 2006 har vi gett hem till mer än 3000 vanvårdade och övergivna katter. Samtliga katter blir kastrerade, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och ID-märkta.

Kattstallet drivs av Föreningen Kattstallet och har inga bidrag från stat eller kommun utan är helt beroende av ekonomiskt stöd från ideella organisationer, företag och privatpersoner.

Hos oss avlivas bara svårt sjuka katter på veterinärs rekommendation. Vi avlivar inte katter för att de är förvildade eller för att de varit hos oss länge. Vi arbetar aktivt med att socialisera de skygga katter som kommer till oss. Alla katter vi tar emot får stanna i vår vård tills de får ett nytt permanent hem.

Genom kontakter med allmänhet, myndigheter och andra organisationer arbetar Kattstallet för att sprida information om god katthållning och för att höja kattens status i samhället.

Butik 450

I Kattstallets butik hittar du allt för katten och allt för den som älskar katter. När du handlar hos oss så stöder du samtidigt vår verksamhet.

Cafe450

Vårt mysiga café är öppet alla dagar kl 13-18. Här kan du sitta omgiven av katter och njuta av vårt goda, hembakade bröd. Besök också vår loppis, där finna alltid något att fynda.