Månadsgivare & Burfadder

Månadsgivare
Genom att bli månadsgivare bidrar du till Kattstallets ekonomiska trygghet och gör det möjligt för oss att arbeta långsiktigt.

För så lite som 50 kronor i månaden kan du hjälpa katterna på Kattstallet till ett nytt liv. Ditt bidrag bekostar bland annat mat, sand och veterinärvård. Du väljer själv hur länge du vill vara givare och kan avsluta ditt engagemang när du vill.

Som månadsgivare skänker du ett fast belopp varje månad, lägst 50 kr. Du får våra nyhetsbrev och inbjudan till alla våra evenemang. Du blir också automatiskt medlem i Kattklubben med fri entré till våra föreläsningar och månadens erbjudanden i butiken.

Via autogiro

Via din internetbank
Betala varje månad till Plusgiro 90 02 24-7 eller Bankgiro 495-9441. Skriv "Månadsgivare" eller "Burfadder" i meddelandefältet istället för OCR-nummer. Mejla till fadder@kattstallet.se, så att vi också får din postadress.

Med inbetalningskort
Mejla din postadress till fadder@kattstallet.se, eller använd vår anmälningsblankett, så skickar vi inbetalningskort.

Burfadder
Som Burfadder sponsrar du en hel bur/del av avdelning för upp till fyra katter med ett bidrag på minst 900 kr per månad. Du får vårt nyhetsbrev, inbjudand till alla våra evenemang och en tavla med ditt namn över avdelningen/buren som du är fadder för.