Kom till Kattstallet på informationsmöte så berättar vi om vår verksamhet och hur du kan engagera dig för att fler katter ska få komma in i värmen. Vi bjuder på fika, visar ett bildspel och berättar om olika sätt att engagera dig för katterna. Du får gå på guidad tur i lokalerna och träffa katterna. Mötet startar 18:30 och beräknas ta två timmar.
Bli volontär!

Nästa steg

När du varit på ett informationsmöte väljer du vilken typ av ideellt arbete du vill göra för katterna. 

Du som vill bli kattskötarvolontär kommer att få utbildning i hur du städar hos katterna och samtidigt umgås med dem. Katter som slängts ut av sina ägare och katter som aldrig haft något hem kan vara lite rädda för människor. En viktig del av volontärsutbildningen är därför att lära sig umgås med både gamla slagskämpar med trasiga öron och avslagna tänder, och busiga kattungar med skygga mammor.

Du som väljer att bli volontär i Kattstallets café, butik eller loppis hjälper katterna precis lika bra. Vi lotsar dig till den grupp du vill jobba i. Du kan även hjälpa till med marknadsföring, administration och mycket mer.

Andra sätt att hjälpa är att bli medlem, månadsgivare och skänka pengar. På så sätt får vi in pengar till Kattstallet och det behövs eftersom vi inte har några bidrag från stat eller kommun.

Frågor? Maila: volontar@kattstallet.se

Ge lite av din tid till katterna. Vi lovar att du får mycket mer tillbaka.