Katterna behöver din hjälp!

Herkules

Vi behöver bli fler som arbetar aktivt för att ge Stockholms hemlösa och vanvårdade katter ett drägligt liv. Kattstallet är en ideell förening, utan ekonomiska bidrag från stat och kommun. Vi är helt beroende av våra volontärers insatser och stöd från allmänhet och andra ideella organisationer.

Vill du också vara med och stödja driften av Kattstallet?
Sätt in ett valfritt belopp på PlusGiro 90 02 24-7 eller Bankgiro 900-2247.

Skänk en gåva via vår Gåvobutik (kortbetalning)

SMS-gåva: katt 50, katt 100, katt 200 eller katt 300 till 72970 och skänk 50, 100, 200 resp 300 kr till Kattstallet

Swish Om du vill skänka en gåva via Swish så är vårt nummer 1239002247

Så här kan du också hjälpa till:

- Sprid information om Kattstallet och de hemlösa katternas villkor på din arbetsplats eller din skola, i ditt bostadsområde och bland dina vänner.
- Värva nya medlemmar eller samla in pengar.
- Avliva myten om att katten alltid klarar sig själv.
- Hjälp oss att höja kattens status i samhället.
- Uppmana kattägare att id-märka och kastrera sina katter.
- Hjälp oss att hitta fler nöjda kattägare och jourhem genom att berätta vilket fantastiskt husdjur katten är.

Insamlingsbössor

Hjälp oss att placera ut fler insamlingsbössor. Kanske arbetar du i butik, i en reception eller på något att annat ställe där vi kan få ställa en bössa. Kanske känner du någon som kan ha en bössa på sin arbetsplats. Var med och "skramla" vid lämpliga evenemang.

Annonser

Vi behöver fler ställen där vi kan annonsera gratis som t ex personaltidningar, skoltidningar, andra föreningars nyhetsbrev, bostadsrättsföreningens hemsida mm. Vi byter gärna annonser med andra verksamheter.

Sponsorer

Kan ditt företag sponsra Kattstallet? Känner du någon företagare eller privatperson som vill bli sponsor? Företaget kan sponsra med pengar, varor eller tjänster av olika slag. Sponsorn får sitt namn på Kattstallets hemsida.

Vill du beställa foldrar eller affischer, placera ut en bössa eller tipsa om en annonsplats mm, mejla till lotta@kattstallet.se. Hör gärna av dig om du har egna idéer!

smsruta