Kattnamn:

Att köpa en katt på Kattstallet kostar 1900 kr oavsett ålder. I priset ingår vaccinering, kastrering, veterinärbesiktning och ID-märkning. Köper man en kattunge betalar Kattstallet för kastrering när katten blivit könsmogen. I samband med att man tar hem en katt från Kattstallet kommer även en försäkring för kattten att tecknas på If.

För att köpa katt måste man komma och besöka oss på Kattstallet. Du får boka en tid för att träffa oss och vi kommer då att hjälpa dig att hitta en katt som passar dig.

Reservera tid här! (Du kommer att få en bekräftelse så snart din tid är godkänd!)

När du och din katt hittat varandra så måste du besöka katten innan den får flytta hem. Detta är för att ni ska vara helt säkra på att ni kommer att trivas med varandra. 

Vi säljer inte katter till personer som är under 18 år. 

Kattungar
Vi säljer inte ensamma kattungar. Om man inte redan har en katt, som inte bör vara äldre än 5 år, så måste man köpa två kattungar eller en kattunge och en vuxen katt.

För oss på Kattstallet är det viktigt att alla katter som kommer från oss är kastrerade. Eftersom det finns en åldersgräns för när kattungar kan kastreras tillåter vi inte att de adopteras innan kastrationen är gjord. Därför får du som ska adoptera en kattunge bli tillfällig vårdnadshavare till dess kattungen är kastrerad och adoptionen slutförs först när detta är gjort. Läs mer här.

Klicka på katterna för att få reda på mer om dem. Vi har oftast fler katter än dem som visas på hemsidan.

Läs här om vad du bör tänka på innan du skaffar katt.